Herfstconcert 2022

Herfstconcert 2022 - online kaarten bestellen


"Muziek is een therapie. Het is een communicatie die veel krachtiger is dan woorden, veel directer, veel efficiƫnter."

Yehudi Menuhin


Na 2 jaar kan het inmiddels 40-jarig bestaan van Tourdion eindelijk worden ingezet met een sprankelend concert. Daarvoor zijn we te rade gegaan bij hedendaagse componisten van bij ons, en brengen van hen zowel meer bekende als weinig gekende, maar daarom niet minderwaardige werken, integendeel. Zij zijn het ontdekken meer dan waard !


Al waren er dan geen concerten tijdens de voorbije 2-jaar (corona weet je wel), de koorleden hebben wel doorgewerkt: er werden kerstconcerten en een lenteconcert voorbereid via online zangrepetities en in de laatste maanden ook via "gewone" repetities. 

Wel moesten we twee keer op zoek naar een andere repetitieruimte om te kunnen beantwoorden aan de geldende corona-regels. Zonder concert- en sponsorinkomsten heeft dat diep in onze financiĆ«le reserves getast. Wij durven daarom vragen aan wie dit kan, de mogelijkheid te overwegen een stukje te sponsoren in de vorm van b.v. steunkaarten, eventueel voor een gedeelte naast de bestelling van gewone concertkaarten.