WELKOM bij                geeft muziek meer-stem
 

Welkom op de website van Tourdion


Ons lenteconcert werd andermaal zeer gesmaakt door de talrijke aanwezigen. Met dank aan An Janssens, onze gastdirigente en tevens onze zangpedagoge, bandoneonist Pato Lorente, en pianist en tevens onze begeleider/repetent Michaël Mannes, die het beste van zichzelf gaven en de koorleden doorheen een niet altijd even gemakkelijk programma loodsten. “The rhythm of live is a powerful beat” (het laatste nummer op het programma van dit lenteconcert)  bepaalde de vaart en deed ons koor boven zichzelf uitstijgen. Wie er bij was (koorleden én publiek) kunnen het bevestigen !

Ook welgemeend dank aan ons trouw publiek. Jullie enthousiaste reacties stimuleren ons tot een blijvende inzet voor het brengen van concerten die beklijven.

En ten slotte staan we nog even stil bij het afscheid van Rik Ghesquière, onze dirigent gedurende de jongste vijf jaar, die ons koor verlaat om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij danken hem voor zijn samenwerking en inzet met de woorden die hij tot het koor richtte bij dit afscheid: “blijf vooral vreugde scheppen door het samen zingen ! Music Matters.”

We krijgen dus een nieuwe dirigent die het komende kerstconcert zal voorbereiden en dirigeren. Mede daardoor wordt de datum van het kerstconcert verplaatst naar donderdag 19 december 2019. Meer informatie over dirigent en programma volgen binnenkort, maar noteer (of verander) alvast de datum in je agenda.

 

Onze partners in cultuur: